Auto zo verkocht!

Team

Je auto verkocht zonder zorgen...
Ons team

Het Autozoverkocht.be team, Karel De Groote en Loris Braeckevelt, heeft vele jaren ervaring op vlak van keuring en aankoop van auto's en staat borg voor een onberispelijke en correcte procedure bij het aankopen van uw auto aan een goede, marktconforme prijs. Geen ellenlange onderhandelingen maar snel en to the point, met onmiddellijke betaling bij overdracht. Aarzel niet hen te contacteren voor verdere vragen.

KAREL DE GROOTE
Karel studeerde Business Management in Gent, aansluitend ook nog International Financial Business Management. Zijn passie voor wagens werd spreekwoordelijk reeds met de paplepel ingegeven. Ondertussen is Karel al 10 jaar actief in de autosector. Naast aankopen is hij ook voortdurend bezig met bijscholen rond de nieuwste technische aspecten van wagens.

LORIS BRAECKEVELT
Loris kreeg als zoon van vader Kurt Braeckevelt met 25 jaar ervaring als garagehouder ook al snel de microbe voor wagens te pakken. Intussen is hij zelf 9 jaar dagelijks actief in de autosector waardoor hij zijn klanten snel en goed kan helpen met alles wat auto's betreft. Daarnaast zijn sportwagens en meer bepaald BMW zijn grote passie.

Heb je een vraag voor ons?
Contacteer ons